Hírek / Közlekedés és kék hírek

15 éves kiskorú szúrt hason egy fiatal felnőttet Vásárhelyen

2022. október 14. 09:25 Közlekedés és kék hírek | Szerző: Megyeri József

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség letartóztatását indítványozta annak a 15 éves hódmezővásárhelyi fiúnak, aki életveszélyes sérülést okozott egy helybeli fiatalnak, majd még további három sértettet bántalmazott.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított szeptember 30. napján, röviddel éjfél előtt egy hódmezővásárhelyi kisvendéglő előtt rövid szóváltást követően egy késsel hasba szúrt egy helybeli fiatalt. A sértettet életveszélyes állapotban kórházba szállították és sürgősséggel megműtötték. A gyanúsított a helyszínről biciklivel elhajtott.

Ezt követően két nappal a kiskorú gyanúsított ugyancsak Hódmezővásárhelyen, az egyik játszótéren egy fém tárggyal fejen ütött egy férfit, majd egy a helyszínen tartózkodó másik sértettet fejen ütött és megrugdosott, könnyű és súlyos sérüléseket okozva. További egy hét elteltével a gyanúsított az egyik helyi sportcsarnok előtt egy szál cigaretta miatt keveredett nézeteltérésbe egy kiskorú fiúval, akit ezután megütött, nyakánál fogva a földre vitt és megfenyegetett, hogy levágja a fejét.

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntette és más bűncselekmények miatt indult eljárásban a főügyészség a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemme tett indítványt a gyanúsított letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére.

Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója fog dönteni mai napon.

Fotó: Illusztráció


next 5

A mi világunk

Hírek