Hírek / Kultúra

Címkék

#mozi #film #sci-fi

2023. decemberére csúszik az új Star Trek film bemutatója

2021. november 13. 08:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Ki hitte volna, hogy a Star Trek franchise az új generációk bevonzásával pont az elmúlt években válik sikeresebbé, mint valaha? Nem elég, hogy ma már több Star Trek-sorozat van a "tévében", mint annak idején, a második "aranykorban", de J.J. Abrams hatékony közreműködésével végre olyan filmek is születtek, melyek valóban érdekelték a nézőket és hatalmas bevételi rekordokat döntöttek, szemben a korábban kiadott, anyagiak szempontjából elég gyengén teljesítő mozis epizódokkal.
 
Nem meglepő módon a mostani korszak új fejezetét nyitó következő filmet is fokozott érdeklődés követi a rajongók részéről, főleg, miután nemrég eldőlt, hogy melyik projekt valósulhat meg. Azonban most némi bukkanóról kell beszámolnunk, hiszen az eredetileg 2023. júniusában bemutatni tervezett új film premierjét decemberre halasztották el. A lépésnek minden bizonnyal csak technikai okai vannak, hiszen az ST-film eredeti időpontjára az új Transformers került, így előbbit el kellett tolni, és mivel a Star Wars: Rogue Squadron jó eséllyel nem kerül mozikba 2023. decemberében, így közvetlen vetélytársa sem lesz a Matt Shakman által rendezendő filmnek.
 
A korábbi tervek szerint tavasszal már meg is kezdhetik a forgatást. A film forgatókönyvét Lindsey Beer és Geneva Robertson-Dworet írta. Arról természetesen nem lehet tudni, hogy miről fog szólni a film, de minden bizonnyal idővel ki fog szivárogni.
 
Forrás: sg.hu
Kép: theronin.org

Címkék

#mozi #film #sci-fi


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner