Hírek / Egyéb/Archív

35 millió forint értékben árulják azt a mikrofont, amit Cardi B vágott egyik rajongójához

2023. augusztus 6. 08:00 Egyéb/Archív | Szerző: Fazekas Gábor

Egyre kellemetlenebbé válik az a trend, hogy egyre több olyan dolgot dobnak be a színpadra, amit nagyon nem kellene. Bebe Rexhát például egy mobillal találták fejbe, érdemes megnézni a sérüléseiről felrakott fotóit ahhoz, hogy ne akarjunk nevetni ezen, és ne bagatelizáljuk el, hiszen ez testi sértésnek számít. 
 
Hasonló történt a népszerű, Grammy-díjas rapperrel, Cardi B-vel is, azzal a különbséggel, hogy őt "csak" lefröcskölték koncert közben, viszont az előadó nem maradt adósa az elkövetőnek: azonnal hozzávágta a mikrofont, még az sem zavarta, hogy a playback zavartalanul ment közben tovább. 
 
Az esetnek nem várt következménye lett. Scott Fisher, a The Wave tulajdonosa (az a hangtechnikai cég, amely Cardi B említett fellépését is biztosította) aukcióra bocsátotta eBayen azt a mikrofont, amit a rapper a tömegbe dobott. Fisher a félreértés elkerülése végett ellenőrizte is az eszköz "hitelességét":
 
"Ez az összes vírusvideón látható Shure-mikrofon, amelyet Cardi B 2023. július 29-én a Drais Beach Clubban egy személyhez vágott. Szó szerint rengeteg link van a videókhoz az egész interneten. Több mikrofont is biztosítottunk ehhez a bizonyos showhoz, és a házon belüli stábbal ellenőriztük, hogy melyiket használta közülük Cardi".
 
A leírás szerint a Shure Axient digitális mikrofont jótékonységi céllal árverezik el, jelenleg 99900 dollár, azaz körülbelül 35 millió forint a legmagasabb ajánlat. Fisher szerint az ebből befolyó összeget a speciális igényű gyerekeket, tinédzsereket és családokat támogató Friendship Circle Las Vegas és a veterán katonákat segítő Wounded Warrior Project szervezeteknek kívánják felajánlani.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: 


next 5

A mi világunk

Hírek