Hírek / Sport

Címkék

#sport #foci #futball

A Bayern győzelmébe kerülhet, hogy 12 játékosa volt a pályán

Április 5. 07:00 Sport | Szerző: Dudás Róbert

Az SC Freiburg rossz cserére hivatkozva megóvta a Bayern München elleni mérkőzést, amelyet 4-1-re elveszített a német labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szombati játéknapján.

Az óvás oka, hogy a 86. percben 17 másodpercig 12 Bayern-játékos volt a pályán. Julian Nagelsmann vezetőedző Corentin Tolissót és Kingsley Comant lecserélte, a helyükre Marcel Sabitzer és Niklas Süle érkezett, de a negyedik játékvezető Coman esetében rossz számot írt a táblára, ezért a francia szélső néhány másodpercig a pályán maradt, miközben már a cseréje is beállt.

„A negyedik játékvezető rossz számot mutatott, ezért Coman nem tudta, hogy le kell jönnie. Néhány másodpercig így játszottunk. Ez nem befolyásolta a meccset, de azért egy kicsit furcsa. Normális dolog, hogy témát szolgáltat a szurkolóknak” – magyarázta a meccs után Nagelsmann.

A Freiburg vezetőedzője, Christian Streich akkor még úgy nyilatkozott, hogy klubja nem tervezi megóvni a meccset.

Ha helyt adnak a kérelemnek, akkor, 2-0-s győzelmet írhatnak jóvá a vétlen félnek. A Freiburg jelenleg az ötödik, mindössze három ponttal lemaradva a Bajnokok Ligája-szereplést érő pozíciót jelentő negyedik RB Leipzigtől. A listavezető Bayern előnye kilencről hatpontosra olvadhat.


Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Forrás: MTI, m4sport.hu

Címkék

#sport #foci #futball


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner