Hírek / Kultúra

A Coldplay ráadáskoncertet ad Budapesten a nagy érdeklődés miatt

2023. július 27. 07:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Aki lemarad az elsőről, az a másodikra talán befér a Puskás Arénába - írja a GameStar.
 
Valószínűleg kevés embernek kell bemutatni a világhírű brit zenekart, hiszen olyan slágereket tettek le az asztalra a banda 1997-es megalapítása óta, mint a Viva La Vida, a Paradise, a Hymn for the Weekend, az Adventure of a Lifetime,  Yellow és az A Sky Full of Stars, ennek ellenére Magyarországon egyetlen alkalommal léptek fel, 2008-ban a Budapest Sportarénában. 
 
Nem véletlen hát, hogy amikor kiderült, a tavaly indult turnéjuk, a Music of the Spheres részeként Budapestre is ellátogatnak, akkor a hazai rajongók megvadultak a hír hallatán. 
 
Az eredeti terv az volt, hogy a Coldplay 2024. június 16-án fog zenélni a Puskás Arénában, azonban a magyar szervező, a Live Nation ma remek hírrel szolgált: a nagy érdeklődésre való tekintettel ugyanis a zenekar bevállalt egy második fellépést is, méghozzá két nappal később: 
 
"Örömmel jelentjük be, hogy az elképesztő igény miatt a Coldplay a Music Of The Spheres világkörüli turné részeként bejelentett egy második koncertet is Budapestre, 2024. június 18-ra a Puskás Arénába! A regisztrált Coldplay-tagok részére az elővásárlási lehetőség már elérhető a Coldplay.com oldalon."
 
A regisztrált felhasználók számára július 26-án, reggel 9 órakor indul a jegyelővétel, míg a teljes körű jegyértékesítés július 28-án, 10 órakor veszi kezdetét a Live Nation honlapja szerint. 
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: bbc.com


next 5

A mi világunk

Hírek