Hírek / Kultúra

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület elhozhatja a kalandfilmek új korszakát

2023. március 25. 07:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A Dungeons & Dragons a popkultúra megkerülhetetlen része, amelyre többek között a Stranger Things is épített, éppen ezért olyan meglepő, hogy filmek tekintetében még csak a felszínét karcolgatták ennek a hatalmas univerzumnak. A Paramount azonban most nekidurálta magát, hogy franchise-t épít belőle, amelynek alapkövét, a Betyárbecsületet igazi sztárgárdával támogatta meg. 
 
A történet egy csapat különcről szól, akiket olyan színészek formálnak meg, mint Chris Pine, Michelle Rodriguez, Sophia Lillis (Az, Ez így nem oké), Regé Jean-Page (A Bridgerton család, A szürke ember) és Justice Smith (Pokémon: Pikachu a detektív, Jurassic World: Bukott birodalom), de rajtuk kívül is fel tud mutatni a film olyan neveket, mint Hugh Grant vagy a tavalyi Budapest Comic Conon megfordult Spencer Wilding, szóval ismert arcokból nincs hiány. 
 
A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület meglehetősen pozitív kritikákat kap, az alább pedig meg is hallgathatjátok, hogy miért van ez: röviden összefoglalva azért, mivel szerethető karakterekkel és remek humorral rendelkezik, ráadásul sikeresen megidézi a szerepjátékos partik szellemiségét is. De érdemes meghallgatni a teljes videót, mivel spoilermentesen mesél többek között arról is, hogy miért a fantasy kalandoknak kellene felváltaniuk a szuperhősfilmeket a jövőben: 
Forrás: puliwood.hu
Kép: widescreen.hu


next 5

A mi világunk

Hírek