Hírek / Egyéb/Archív

A farmernadrágos, a képbe véletlenül belógó fickó a The Mandalorian új hőse

2020. november 25. 08:30 Egyéb/Archív | Szerző: Fazekas Gábor

A legnagyobb odafigyelés ellenére is előfordulnak bakik a filmekben, sorozatokban, amiket sem a forgatás, sem az utómunka során nem sikerül kiszúrni a készítőknek, csak a rajongók veszik észre őket, és akkor már nehéz velük bármit kezdeni. A streaming szolgáltatások világában persze jobb a helyzet, könnyen lecserélhetik a szolgáltatók a felvételeket, de az internetről hiába próbálnák levakarni a ballépések nyomait.
 
A The Mandalorian második évadának negyedik epizódjában, avagy a 12. fejezetben Greef Karga, Cara Dune és Din Djarrin egy régi birodalmi bázisra látogatnak, és amikor tűzpárbajba kerülnek, látszik, hogy a háttérben megbújik valaki, akinek valószínűleg nem kellett volna szerepelnie a jelenetben.
 
Ez abból is sejthető, hogy az illető farmert, pólót és karórát visel, és ezek egyike sem gyakori a Star Wars univerzumában. Lehet, hogy csak meghaladta a korabeli divatot; az internet mindenesetre jól szórakozik rajta, van, aki azt tervezi, Jeans Guy lesz jövő halloweenkor, de az eddigi legjobb alighanem ez:

 

 

Érdekes, hogy az első évad negyedik részében is volt egy jól látható baki, egy mikrofon lógott be a képbe.

Forrás: gamestar.hu
Képek imgur.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner