Hírek / Kultúra

A Fekete Párduc folytatásában mutatkozik be a Marvel egyik új szuperhőse

2021. augusztus 23. 08:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Továbbra sem tudni szinte semmit a július eleje óta forgó Fekete Párduc folytatásának történetéről, annyi azonban biztos, hogy a címszereplő karaktert nem fogják újra castingolni, így tisztelegve a tragikusan elhunyt Chadwick Boseman előtt, hanem az első részben megismert karakterek történetét viszik majd tovább. A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige azonban nemrég egy igen érdekes tényt árult el a filmmel kapcsolatban.
 
Feige-vel a soron következő Marvel-kaland, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendájának premierje alkalmából készített egy interjút a comicbook.com, amelyben természetesen szóba kerültek a jövő év filmjei is. Ennek apropóján derült ki, hogy a korábban bejelentett Ironheart szuperhősnő Dominique Thorne megformálásában ebben a filmben fog bemutatkozni a nagyközönség számára:
 
Jelenleg a Fekete Párduc folytatásán dolgozunk, amiről annyit árulhatok el, hogy Riri Williams karakterével először ebben a filmben találkozhatnak majd a rajongók. Dominique (Thorne, a színésznő - a szerk.) azt hiszem a héten kezdte meg a munkálatok rá eső részét, majd amint itt végzett, már csatlakozik is az Ironheart sorozat stábjához, hogy elkezdhessük annak a forgatását is. 
 
Az Ironheart sorozatot 2020 decemberében leplezte le a stúdió, melynek története szerint a 15 éves Riri Williams elkészítette saját Vasember-páncélját, melynek alapjait egy korábban kiselejtezett darab adta. Miután a fiatal lány visszafejtette a Tony Stark által megalkotott szupermodern protézisben rejlő technológiát, a Polgárháború eseményei után úgy döntött, hogy Stark előtt tisztelegve maga vinné tovább Vasember örökségét. A Black Panther: Wakanda Forever 2022. július 8-án debütál a mozikban, míg az Ironheart jelenleg nem rendelkezik premierdátummal, de előreláthatólag csak a jövő év második felében érkezhet a Disney+ kínálatába.
 
Forrás és kép: puliwood.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner