Hírek / Közélet

A Fidesz szerint Márki-Zay Péter kiárusítja Hódmezővásárhely vagyonát

Szeptember 14. 14:56 Közélet

A tömegközlekedés után magánvállalkozásnak szervezné ki a közétkeztetést is Márki-Zay Péter, így biztossá vált, hogy a polgármester megkezdte a városi vagyon privatizálását – közölte keddi sajtótájékoztatóján a Fidesz-KDNP vásárhelyi szervezete. A párt felszólította a polgármestert, hogy ne privatizálja azt az önkormányzati szolgáltatást, ami sok száz óvodás és iskolás gyermeket nevelő család, szociális ellátott és idős számára jelent kedvezményes ellátást.

Bálint Gabriella önkormányzati képviselő szerint a közétkeztetés kiszervezése azért veszélyes, mert a város elveszíti az egyik legfontosabb szolgáltatás feletti rendelkezési jogát, ami az árképzésre és a minőségre is vonatkozik.

Cseri Tamás képviselő hozzátette, Márki-Zay Péter csak a miniszterelnök-jelölti kampányára koncentrál és csak hátországként tekint már Hódmezővásárhelyre.

„Egészen látványos az, hogy milyen szinten nem foglalkozik a várossal. Csak hátországként tekint Vásárhelyre, ahonnan az erőforrásokat ki tudja szívni. A kampányrendezvényein rendszeresen lehet látni a Jovány-buszokat és a szolgálati sofőrjét, aki szabadsága alatt is viszi ezekre az eseményekre. Vásárhelyt csak erőforrásra használja, amit nem fejleszt, csak kihasznál, mert a legfontosabb célja a miniszterelnök-jelölti harcban való szereplés” – fejtette ki Cseri Tamás.


next 5

A mi világunk

Hírek