Hírek / Közélet

A Fidesz szerint válságkezelés helyett korrupcióra megy a közpénz Hódmezővásárhelyen

Október 4. 14:22 Közélet

Miközben minden település a gazdasági válság kezelésén és a működési költségek csökkentésén dolgozik, Márki-Zay Péter megpróbálja a saját politikai klientúrájához kimenteni az önkormányzat még meglévő pénzét, majd a válság kezelését a kormánytól várja – írja keddi közleményében a Fidesz.

A párt helyi szervezete kiemelte, a vásárhelyi önkormányzat a napokban 260 millió forint értékben köt szerződést Márki-Zay Péter saját városstratégiai főtanácsadójával  a városháza homlokzatának csinosítgatására, úgy, hogy a jövő évi gáz és villanyszámlának mintegy 3 milliárdos többletköltségére nemhogy fedezet nincs, de még terv sem annak értelmezhető mérséklésére.

A Fidesz leszögezte: Márki-Zay Péter a teljesen szükségtelen és egyértelműen korrupciós megbízással a legnagyobb bajban lopja meg a vásárhelyieket.

A párt felszólítja a polgármestert, hogy álljon el a saját politikai tanácsadójának adott korrupciós szerződéstől, és a közpénzt ne a városháza szépítésére, hanem a válság kezelésére, az önkormányzati dolgozók munkahelyének megtartására, a városi szolgáltatások biztosítására, vagy a hódmezővásárhelyiek támogatására fordítsa.


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner