Hírek / Sport

A foci vb szerdai eredményei

November 24. 09:24 Sport | Szerző: Szeri Csaba

Újabb gól nélküli döntetlen a VB-n

A labdarúgó-világbajnokság F-csoportjának első mérkőzésén a világbajnoki ezüstérmes Horvátország és Marokkó bő másfél órán át tusakodott egymással, gólt egyik csapatnak sem sikerült szereznie.  Így az F-csoport küzdelmei gól nélküli döntetlennel kezdődtek.

Németország-Japán 1-2

A japán labdarúgó-válogatott nagy meglepetésre hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a német csapatot az E csoport szerdai nyitómérkőzésén. A németek Gündogan büntetőjével szereztek előnyt, ám a fordulás után a japánok a 75. percben egyenlítettek, majd 8 minutummal később már ők vezettek, a fórt pedig sikerrel meg is őrizték a lefújásig.

Kiütéssel nyertek a spanyolok

7-0-ra ütötte ki Costa Rica válogatottját a spanyol csapat szerdán, az E-csoport mérkőzésén. Luis Enrique együttese végig fölényben játszott, az első félidőt 3-0-ra nyerték meg és a fordulás után sem lassítottak. Érdekesség lehet, hogy a spanyolok az első félidőben 537-szer passzoltak, ez a valaha volt legtöbb passz egy játékrész alatt világbajnokságon.

A belgák kicsikarták a győzelmet

1-0-ra nyert szerda este a belga válogatott Kanada ellen. A észak-amerikaiak nem adták könnyen magukat, a 10. percben a belgák kapusának tizenegyest is kellett védenie. Végül a játékrész hajrájában Roberto Martínez játékosai kerültek előnybe, amit a második felvonásban is őrizni tudtak, megszerezve a három pontot.


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner