Hírek / Sport

A Hungaroringen hangolt Verstappen az Azeri Nagydíjra

2021. június 2. 07:20 Sport | Szerző: Dudás Róbert

Mielőtt Baku felé vette volna az irányt, Max Verstappen útba ejtette Magyarországot, hogy száguldozzon egy kicsit a Hungaroringen.

Ezen a hétvégén Azerbajdzsán látja vendégül a Formula 1 mezőnyét, 2019 óta először. A monacói és a bakui utcai verseny közötti szünetet a mezőny tagjai eltérő módokon használták ki, a legutóbbi győzelmével bajnoki éllovassá előlépő Max Verstappen például hazánkba látogatott, hogy száguldással hangoljon a száguldásra.

Mint az a közösségi oldalán megosztott alábbi videójából kiderül, Verstappen a Hungaroringen rótta a köröket trénerével, a felvételt készítő Marc Coxszal az anyósülésen. Az idén eddig két versenyt nyerő Red Bull-versenyző egy Porsche 992-est hajtott meg az augusztusi Magyar Nagydíjnak otthont adó pályán.

Verstappentől nem újdonság, hogy a Hungaroringen tréningezik sportautóval, tavaly a késői szezonrajt előtt is feltűnt hazánkban. Emellett Európában több pályán is fel-felbukkan ilyen-olyan autókkal, privát gyakorlások keretében, hogy szinten tartsa magát az F1-mentes időszakokban is.

 

 

Fotó: Attila Kisbenedek/AFP
Forrás: Max Verstappen/Instagram, m4sport.hu

 

 


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner