Hírek / Közélet

A jelenleginél nagyobb feladatok várnak Lázár Jánosra

Január 25. 12:41 Közélet | Szerző: Megyeri József

A jelenleginél nagyobb feladatok és új kihívások várnak Lázár Jánosra, ezért nem indul 2026-ban egyéni parlamenti mandátumért a vásárhelyi-makói választókerületben. Az építési és közlekedési miniszter, országgyűlési képviselő erről a Rádió 7 Közös Nevező című műsorában beszélt.

Mint elmondta: 2026-ig szolgálja a vásárhelyi és a makói térségben élőket, és azután is számíthatnak a vásárhelyiek a segítségére, de személyes döntése, hogy a helyi közéletben és politikai életben a jövőben nem kíván részt venni.

„Dolgozom a miniszterelnöknek személyesen is, tehát kialakult közöttünk egy olyan munkakapcsolat, aminek erős jövője van, így aztán az erőimet úgy próbálom megosztani, hogyha valahol már leszolgáltam 25 évet, akkor a következő 25 évben máshol is tudjak szolgálatot teljesíteni. Kerek egész ez a 25 esztendő, nagyon sikeres 25 év van mögöttünk, hódmezővásárhelyiek mögött, és azt remélem, hogy lesznek még jó közös éveink, de más minőségben számíthatnak rám, mint eddig” – fejtette ki Lázár János.


next 5

A mi világunk

Hírek