Hírek / Kultúra

A lehető legautentikusabb tálalást kapja a Ghost of Tsushima filmadaptáció

Augusztus 15. 07:45 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A PlayStation Productions, vagyis a Sony Interactive Entertainment 2019-ben alapított filmes részlege felel a különböző Sony videojátékok megfelelő adaptálásáért. Nekik köszönhetjük azt, hogy olyan jól sikerült idén az Uncharted mozi, és természetesen ők fogják szállítani jövőre a Gran Turismo filmet és az HBO-s The Last of Us tévésorozatot is. A távlati terveik között szerepel Twisted Metal sorozat a Peacockon, God of War széria az Amazon Prime Videón, egy Horizon 2074 sorozat a Netflixen, valamint egy Jak and Daxter film és egy Ghost of Tsushima mozi is. Számunkra most a felsorolás utolsó eleme lesz a legfontosabb.
 
A 2021 márciusában bejelentett Ghost of Tsushima filmet ugyanis az a Chad Stahelski fogja rendezni, aki most egy elég konkrét haditervvel állt elő. A direktor ugyanis azt szeretné, hogy filmjében japán színészek játsszanak, és a mozi nyelve is a japán legyen, ne pedig az angol.
 
Stahelski elmondta, hogy a legendás Akira Kurosawa egyike volt annak az öt embernek, aki a legnagyobb hatást gyakorolta rá egész életében, ezért ezzel a filmmel előtte is tisztelegni szeretne. Kiemelte, hogy maga a Sony is támogatja elképzelését, miszerint japánul fognak forgatni japán színészekkel.
 
Chad Stahelski egyébként először kaszkadőrként vált elismert szakemberré, később pedig megrendezte az első (majd a második, a harmadik, és jövőre már a negyedik) John Wick filmet.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: uol.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner