Hírek / Közélet

A mártélyiak javaslatai alapján állította össze programját Ambrus István

Július 28. 09:55 Közélet | Szerző: Megyeri József

Több száz mártélyi családnál járt az elmúlt időszakban Ambrus István. A független, Fidesz-KDNP által támogatott polgármesterjelölt a Rádió 7-nek elmondta: a helyiek javaslatai, elképzelése alapján ötpontos programot állított össze. Legfontosabb célja a falu adósságainak rendezése, a bölcsőde felújítása, az önkormányzat rezsikiadásainak csökkentése, az idősek megbecsülése és a turisztikai vonzerő növelése.

A településen jövő hét vasárnap lesz időközi polgármester- és képviselő választás. Ambrus István képviselő-jelöltjeivel, Apró Máriával, Nagy András Dániellel, Pótári Mihály Zsolttal, Mészáros Istvánnal, Szöllősi Sándorral és Kovács Emőkével továbbra is folyamatosan egyeztet a mártélyiakkal.

„Folytatjuk a munkát. Ugyanúgy megyünk házról házra, beszélgetünk emberekkel és tapasztalatokat szerzünk. Ez a legfontosabb most, hogy minél több helyre, minél több emberhez eljussunk, hogy elmondjuk az elképzeléseinket és ők is elmondhassák az övéiket. Egy ekkora településen csak összefogással lehet előre menni. Mivel nehéz időszak következik, ezért úgy gondolom, még fontosabb az összetartozás, összefogás” – fejtette ki a polgármesterjelölt.


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner