Hírek / Kultúra

A Microsoft felújítja az Age of Mythology-t

2022. október 26. 07:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Egyenesen a PC Game Passbe érkezik az Age of Mythology: Retold - írja a GameStar.
 
Dacára a széria sikereinek, az Ensemble Studios szélnek eresztése után (amit egyhamar nem fog megbocsátani a játékostársadalom) a Microsoft meglehetősen mostohán bánt az Age of Empiresszel, csak az utóbbi években kezdett el ismét komolyabban foglalkozni vele. A franchise gondozására létrehozott World's Edge külsős csapatok bevonásával felújította az első, a második, majd a harmadik részt is, miközben a Relic Entertainmentre bízta a csak óvatosan újító Age of Empires IV-et.
 
Azonban a rajongók örömére, amit a széria reneszánsza miatt éreztek, árnyékot vetett a közkedvelt spin-off, az Age of Mythology látszólagos elhanyagolása. Ez azonban a mai nappal megváltozott.
 
Túl azon, hogy bejelentették az Age of Empires II: Definitive Edition, valamint az Age of Empires IV közelgő konzolos kiadásait, azt is megerősítették, hogy készül az említett mitológiai mellékszál felújított kiadás Age of Mythology: Retold címmel. A részletek (a megjelenés tervezett időpontját is beleértve) egyelőre nem ismertek, mindössze gyönyörű látványról és felfrissített játékmenetről szól az alábbi teasert kísérő leírás.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: gamepur.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner