Hírek / Kultúra

A sztoriról árulkodik a Vaják második évadának új kedvcsinálója

2021. augusztus 9. 07:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Egy friss betekintés erősíti meg, amit eddig is sejthettünk.
 
A Netflix Henry Cavill főszereplésével készített Witcher-adaptációja ugyan nem tökéletes, de számos szempontból szerethető, ezért mi is izgatottan várjuk a december 17-én debütáló második évadot.
 
A folytatás a múlt hónapban kapta meg az első előzetesét, most pedig egy teaser is érkezett Ríviai Geralt soron következő streaminges kalandjához.
 
Ebből pedig az derül ki, hogy a The Witcher második évadának nyitóepizódja Andrzej Sapkowski "A Grain of Truth" című novelláját dolgozza majd fel, amit a magyar olvasók "Egy csepp igazság" címen is ismerhetnek (eredetiben egyébként Ziarno prawdy).

 

 

A videóban maga a showrunner, Lauren S. Hissrich erősíti meg a történet adaptálását:
 
"Nagyon izgatott vagyok, hogy a második évadban életre kelthetjük az egyik kedvenc novellámat. Ez volt az eddigi legrosszabbul őrzött titkunk, de feldolgozzuk az A Grain of Truth-t a The Witcher második évadában"
 
- mondja a produkció fejese arra utalva, hogy a sztori feldolgozására már karácsony óta számítanak a rajongók, mivel a Netflix által megosztott ünnepi anyagokban ki lehetett szúrni egy erre utaló oldalt a forgatókönyvből.
 
Forrás: gamestar.huÍ
Kép: earlygame.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner