Hírek / Kultúra

A Warner Bros kukába dobta az elkészült DC-moziját, be sem mutatják

Augusztus 7. 06:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Sem a mozikban, sem a streamingszolgáltatóknál nem fogják bemutatni a Batgirl című, több mint 70 millió dollárból forgatott filmet – értesültek amerikai filmes hírportálok.
 
A Warner Bros. stúdió döntése meglepte a filmes szakmát – írta a Variety, amely szerint szinte sosem fordul elő, hogy egy stúdió a kukába dobjon egy már leforgatott produkciót.

 

 

A New York Post hollywoodi bennfentesektől úgy értesült, hogy a képregényalapú szuperhősfilm csúnyán megbukott a próbavetítéseken. A Deadline.com szerint viszont a kész film eldobása azzal függhet össze, hogy átalakultak a súlypontok, a stratégiák és takarékossági intézkedések léptek életbe a Warner Bros. médiakonszernnél. A filmstúdió egyelőre nem kommentálta a sajtóhírt.
 
A posztprodukciós szakaszban lévő filmet a tervek szerint az év végén mutatta volna be az HBO Max. A főszereplő, Leslie Grace (New York peremén) januárban Batgirl-jelmezes fotót posztolt magáról az Instagramon. A szereplők közt van Michael Keaton, a Batman-filmek sztárja, J.K. Simmons és Brendan Fraser.
 
Az első önálló “szuperhősnőfilmet” az Adil El Arbi és Bilall Fallah belga páros (Mindörökké rosszfiúk) rendezte.
 
Batgirl figurája először az 1960-as években bukkant fel képregényekben. A fiktív női szuperhős Barbara Gordon, James Gordon Gotham City-i rendőrfőnök lánya. Alicia Silverstone már 1997-ben kapott egy kisebb Batgirl-szerepet George Clooney oldalán a Batman és Robin című szuperhősfilmben. Míg Batman alakját számos produkcióban feldolgozták, az állítólag most eldobott munka lett volna az első önálló Batgirl-film.
 
Forrás: hirado.hu
Kép: Twitter


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner