Hírek / Közélet

Afgán féltékenységi dráma Bécsben, fényes nappal ütött az egyik férfi

2021. október 3. 07:35 Közélet | Szerző: Dudás Róbert

Péntek délután a Heute olvasói voltak szemtanúi a bécsi Lipótvárosban (Leopoldstadt) egy brutális veszekedésnek két férfi között.
 
Az eset fényes nappal történt, a bécsiek először hangos sikolyokat hallottak az utcán. Kinézve az ablakukon azt látták, hogy egy férfi bokszerrel többször is megüt egy másik férfit. Egy nő megpróbált közbeavatkozni, sikertelenül. A több csapást elszenvedő férfi végül vérbe borulva esett a földre. A szemtanúk azonnal hívták a rendőrséget – olvasható a heute.at oldalán.
 
A rendőrök a helyszínen először nem találtak senkit, az üldözés során azonban egy épület udvarán megtalálták a két férfit és a nőt. Ez a három ember volt az, akik korábban vitatkoztak. Az első vizsgálatok alapján egy 28 éves afgán rézből készült bokszerrel ütött meg egy másik, 36 éves afgán állampolgárt.
 
Andreas Huber mentési szóvivő a Heuténak elmondta, hogy a 36 éves férfi fej- és az arcsérüléseket szenvedett. Az első orvosi ellátás után a férfit kórházba szállították.
 
Szemtanúk arról számoltak be, hogy féltékenység lehetett a bűncselekmény indítéka. „A támadó azt hitte, hogy az áldozat viszonyt folytat a feleségével” – fogalmazta meg gyanúját egy helyi lakos. Állítólag a fiatal nő azt mondta, hogy Afganisztánban így mennek a dolgok.
 
Mindezt a bécsi rendőrség is megerősítette. A féltékeny gyanúsítottat letartóztatták, és feljelentették.
 
 
Forrás: Heute, hirado.hu
 


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner