Hírek / Közélet

Alec Baldwin megszólalt a filmje forgatásán történt halálos baleset kapcsán

Október 23. 08:30 Közélet | Szerző: Fazekas Gábor

A teljesen megrendült színész a Twitteren fejezte ki részvétét Halyna Hutchins családjának - írja a gamestar.hu.
 
Hirtelen és tragikus véget ért egy jelenet felvétele október 21-én az 1950-es évek óta rendszeresen filmforgatásoknak otthont adó Új Mexikó-i Bonanza Creek Ranchen. A Rust című western főszerepét játszó Alec Baldwin elsütött egy kellékként használt pisztolyt, ami kioltotta a film vezető operatőrének, Halyna Hutchinsnak az életét, és kórházba juttatta Joel Souza rendezőt.
 
Az ügyben rendőrségi nyomozás folyok, melynek célja először is a körülmények tisztázása, többek között annak a megállapítása, hogy milyen lövedék volt a revolverben, ugyanis a történtek kísértetiesen emlékeztetnek arra az 1993-ban bekövetkezett balesetre, ami Brandon Lee halálát okozta A holló forgatásán.
 
Alec Baldwin nem sokkal ezelőtt a Twitteren reagált a történtekre.
 
"Nincsenek szavak arra, hogy kifejezzem megbecsült kollégánk, Halyna Hutchins - aki feleség és anya volt - életét követelő tragikus baleset miatt érzett megdöbbenésemet és szomorúságomat."
 
"Mindenben együttműködöm a hatóságokkal annak érdekében, hogy kiderüljön, miként következhetett be ez a tragédia. Kapcsolatban állok a férjével, ő és a családja is számíthat a támogatásomra. Együtt érzek vele, a fiúkkal és mindenkivel, aki ismerte és szerette Halynát."
 
Halyna Hutchins 42 éves volt.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: insider.com


next 5

A mi világunk

Hírek