Hírek / Közélet

Ambrus István új korszakot hozhat Mártélyra Lázár János szerint

Augusztus 3. 21:16 Közélet | Szerző: Megyeri József

Le kell zárni a zavaros időszakot Mártélyon, hogy ismét egy normális, nyugodt, kiszámítható és fejlődő korszak kezdődhessen a településen – jelentette ki Lázár János a községben tartott szerdai lakossági fórumán.

A vásárhelyi és a makói térség országgyűlési képviselője mindenkit arra kért, hogy vasárnap menjen el szavazni, és Ambrus István polgármesterjelöltre, illetve képviselő-jelöltjeire adja voksát. Az építési és beruházási miniszter hangsúlyozta: a jelenlegi háborús helyzetben minden vezető szerepe felértékelődik. Véleménye szerint Ambrus István személye garancia arra, hogy Mártély kormányzati segítséggel kikerüljön a csődből.

„Amikor baj van, összefogásra és olyan vezetőkre van szükség, akik képesek helyt állni a kihívások közepette, és képesek egyesíteni egy-egy közösséget, hiszen nem könnyű idők előtt állunk. Bármelyik oldalán is legyünk a politikának, az világosan tapasztalható, látható és érthető, hogy Magyarország és minden magyar ember előtt óriási kihívások tornyosulnak” – fejtette ki Lázár János.

Fotó: Lázár János hivatalos Facebook-oldala


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner