Hírek / Kultúra

Angol nyelvű előzetesen a The Walking Dead: The Ones Who Live

Január 12. 07:15 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Aki az anyasorozat befejezése után temette a The Walking Dead franchise-t, az korán gyászolt, az AMC ugyanis folyamatosan gyártja a mellékszálakat, mint amilyen a Maggie-re és Neganre koncentráló Dead City vagy éppen a Daryl Dixonra fókuszáló show, amihez már a 2. évadot is berendelték - írja a GameStar Plus.
 
És nem merült feledésbe két másik közkedvelt karakter, Rick és Michonne közös története sem, a csatorna már több teasert is mutatott belőle, de egészen mostanáig kellett várnunk a teljes trailerre, amely végre leleplezi a The Walking Dead: The Ones Who Live eddig rejtegetett sztoriját is.
 
A hivatalos leírás szerint Rick (Andrew Lincoln) és Michonne (Danai Gurira) egy másik világba kerülnek, amely a holtak és élők elleni háborúra épül. Elszakítja őket a távolság, a kérdés már csak az, hogy megtalálják-e egymást és azt, akik voltak, egy olyan helyen és helyzetben, amelyhez hasonlóval még soha nem volt dolguk.
 
A karakterek tehát nincsenek egyszerű szituációban, láthatjuk is, ahogy Rick egy lövedéket nyom a homlokához, és egy ponton felteszik neki a kérdést: "Ölni akar, vagy inkább meghalni?"
 
Forrás: gsplus.hu
Kép: Variety


next 5

A mi világunk

Hírek