Hírek / Kultúra

Animációs sorozattal bővül a Blade Runner világa

Július 26. 09:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Megérkezett az Blade Runner: BLACK LOTUS első trailere, ami megmutatta, hogyan is néz majd ki az ismerős világ új körítésben.
 
A San Diego Comic-Con 2021 felhozatalának köszönhetően rengeteg új infót és trailert kapunk kedvenc univerzumain kapcsán. A Blade Runner világa is bővül a közeljövőben egy Black Lotus című animációs sorozattal, amit az Adult Swim és a Crunchyroll gondoz.
 
A széria 2032 Los Angelesében játszódik, ami azt jelenti, hogy pont a 2019-ben játszódó eredeti Blade Runner és a 2049-es folytatás között helyezkedik el.
 
A sztori egy Elle nevű lányt követ, aki egy kifejezett céllal készült, különleges erőkkel felvértezett másolat. Úgy tűnik, hogy őt Black Lotusként ismeri a világ, de a karakter nem sokat tud saját magáról, azt leszámítva, hogy megszökött alkotóitól, és hogy egy (vagy több) Blade Runner a nyomában van.
A Blade Runner: BLACK LOTUS 13 részes sorozat lesz Shinji Aramaki (Appleseed) és Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex) rendezésében. A kreatív produceri posztot az a Shinichiro Watanabe tölti be, aki olyan legendákért felelt, mint a Cowboy Bebop és a Samurai Champloo.
 
A sorozatot az Adult Swimen és a Crunchyrollon láthatjuk majd az őszi premier után. 
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: techadvisor.com


next 5

A mi világunk

Hírek