Hírek / Kultúra

Animációs Splinter Cell sorozatot készít a Netflix

Július 31. 10:11 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Számos rajongója van a Ubisoft lopakodós szériájának, a Tom Clancy's The Splinter Cellnek, amely 2002-ben indult hódító pályafutására, azóta pedig számos videojáték és regény látott napvilágot (a legutóbbi a 2013-as Blacklist volt). A sorozat rajongói azóta kampányolnak érte, hogy folytatódjon az ikonikus kém, Sam Fisher története, azonban a főhős mégsem egy videojátékban tér vissza. 
 
Hosszú éveken keresztül vártuk, hogy a Tom Hardy főszereplésével beharangozott filmváltozatból legyen valami, ám végül nem a mozikban, hanem otthon láthatjuk majd Sam Fishert akciózni, ugyanis a Variety szerint a Ubisoft és a Netflix partnerséget kötött, amelynek keretében egy animációs Splinter Cell sorozat bővíti majd a streaming szolgáltató kínálatát. A széria írásáért Derek Kolstad (John Wick filmek) felel, aki executive producerként is támogatja a projektet. 
 
A lap forrásai szerint a Splinter Cell animációs sorozat egy két évados, 16 epizódos berendelést kapott, de a részleteket egyelőre egyik fél sem kívánta kommentálni.
 
Forrás: puliwood.hu
Kép: Variety


next 5

A mi világunk

Hírek