Hírek / Kultúra

Az Arcane: League of Legends dalával lép fel Sting a The Game Awardson

2021. december 2. 08:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A Grammy-díjas zenész a Netflixen bemutatott League of Legends-sorozat egyik zenéjével színezi a díjátadót - írja a GameStar.
 
Hatalmas sikert aratott az Arcane, a League of Legends Netflixen debütált sorozata. A sztori még azoknak is sok örömet okozott, akik korábban nem ismerték a világ karaktereit, hiszen a készítők direkt odafigyeltek arra, hogy semmilyen korábbi tudásanyagot ne igényeljen a műsor. Ennek meg is lehet a gyümölcse, a Riot és a Netflix már meg is egyezett abban, hogy elkészül az Arcane második évadja.
 
Ugyan a kritikus szemek észrevehettek néhány hiányosságot, a sorozat zenéjére egészen biztosan nem lehetett senkinek egy rossz szava sem. Az Arcane dalain többek között az Imagine Dragons, JID és Pusha T is dolgozott, az eredmény pedig kiválóan sikerült.
 
Némelyik szám olyan erős lett, hogy önállóan is simán megállja a helyét. Ilyen többek között a What Could Have Been című dal is, amely Jinx és Silco kapcsolatáról szól. Sting és Ray Chen közös produkciója már 3 millió hallgatáson is túl jár csak a Spotifyon, hamarosan pedig egy szuper élő produkcióban is hallhatjuk.
 
A december 10-én (magyar idő szerint) megrendezésre kerülő The Game Awardson ugyanis a 17 Grammy-díjjal rendelkező Sting élőben adja majd elő a What Could Have Beent. Ha szeretnétek élőben nézni az előadást, azt YouTube-on, Facebookon, Twitteren és még Twitch-en is követhetitek december 10-én hajnal kettőtől.
Forrás: gamestar.hu
Kép: ausports.netc


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner