Hírek / Kultúra

Az Örökkévalók új kedvcsinálója főleg a karakterek képességeire koncentrál

2021. október 5. 07:15 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Eddig kifejezetten izgalmasan alakult a Marvel filmes univerzumának negyedik fázisa, ami a filmek mellett a Disney+ kínálatában debütált sorozatokat is tartalmaz, de még mindig sok érdekesnek ígérkező kaland áll a rajongók előtt.

A következő MCU-s film az Eternals, vagyis magyar címén az Örökkévalók lesz, ami ősszel kerül a mozikba, így itt az idő, hogy elkezdjünk ráhangolódni a kozmikus történetre.

Júniusban és szeptemberben is kaptunk már egy-egy előzetest, amelyek jól felvázolták, miről fog szólni az Örökkévalók, de a film novemberi megjelenéséhez közeledve számíthatunk arra, hogy a Marvel rövidebb kedvcsinálókkal bombáz minket, ahogy tette azt korábban más alkotások kapcsán is.

Az új, Protect névvel illetett trailer igazából egy szimpla tévéreklámnak tűnik, de láthatjuk benne a címszereplő szuperhősöket, akik nemcsak spéci öltözékekben fognak feszíteni a filmvásznon, hanem olykor hétköznapibb ruhákban is. Habár egy rövid, ügyesen összeollózott anyagról van szó, azért így is van benne bőven akció.

Az Örökkévalók november 4-én debütál a hazai mozikban.

Forrás: gamestar.hu
Kép: marca.com


next 5

A mi világunk

Hírek