Hírek / Közlekedés és kék hírek

Befejezték a nyomozást a rendőrök egy vásárhelyi párral szemben

2022. január 25. 16:05 Közlekedés és kék hírek | Szerző: Megyeri József

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást azzal a párral szemben, akik nagy mennyiségben tartottak kábítószert egy olyan házban, ahová ők maguk hívták ki a rendőröket.

A rendőrségre 2021. március 5-én érkezett bejelentés egy másik ügyből kifolyólag a pár férfi tagjától. A bejelentés alapján a helyszínen eljáró nyomozóknak feltűnt, hogy a férfi élettársa egy olyan táskát akar elkérni tőlük, amelyre az adott élethelyzetben nem volt szüksége.

Az egyenruhások a nő gyanús viselkedése miatt ellenőrizték a táska tartalmát, amelyben mintegy 200 gramm, utcai nevén speed-ként ismert kábítószert találtak. 

A rendőrök a feltételezett elkövetőket gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A duó letartóztatását a Szegedi Járásbíróság elrendelte, amit a későbbiekben a nővel szemben bűnügyi felügyeletre módosított.      

Az eljárás vizsgálati szakaszában a bűnügyi vizsgálók megállapították, hogy a férfi gyanúsított egy 2020. áprilisában történt marihuána termesztéssel is gyanúsítható, ezért az ügyeket egyesítették.

Az eljárás iratait a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai megküldték vádemelési javaslattal az ügyészség részére.

Fotó: police.hu


next 5

A mi világunk

Hírek