Hírek / Kultúra

Befutott a Bullet Train első előzetese

2022. március 3. 08:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Igazi sztárparádét ígér a Deadpool 2 és az Atomszőke rendezője, David Leitch - írja a GameStar.
 
A kaszkadőrből lett rendező, David Leitch első nagy sikere a John Wick volt, amit Chad Stahelskivel közösen hozott össze, azt követően viszont olyan filmeket vezényelt le egyedül, mint az Atomszőke, a Deadpool 2 és a Halálos iramban: Hobbs és Shaw. Az említett alkotások közös ismérve, hogy nem finomkodtak, látványos harci koreográfikat vonultattak fel.
 
Várhatóan nem lesz ez másként Leitch következő projektjében sem. Ez a Bullet Train névre hallgat, amely Kōtarō Isaka regényén alapul.
 
A történet öt bérgyilkosról szól, akik különféle megbízások miatt egy szélsebesen robogó vonatra szállnak fel, hogy rádöbbenjenek, talán rászedték őket és csapdába sétáltak. A film első, rendkívül hangulatosra sikerült előzetese alapján mókás szövegekből, vérpezsdítő összecsapásokból és ismert arcokból nem lesz hiány a Bullet Trainben.
 
A szereplőgárdát erősíti többek között Brad Pitt, Zazie Beetz (Deadpool 2, Atlanta), Aaron Taylor-Johnson (Ha/Ver, Bosszúállók: Ultron kora), Joey King (A tett, A csókfülke), Brian Tyree Henry (Örökkévalók, Atlanta), Andrew Koji (Harcos), Michael Shannon (Az Acélember, Tőrbe ejtve), Logan Lerman (Harag, Noé), Hiroyuki Sanada (Mortal Kombat, Farkas) és Sandra Bullock is, utóbbi Lady Gaga helyett került bele a filmbe.
A Bullet Train várhatóan július 14-től lesz megtekinthető a hazai mozikban.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: youtube.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner