Hírek / Kultúra

Befutott a Doom Patrol 3. évadának előzetese

Szeptember 8. 08:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Már nincs messze a premier.
 
Alig telt el pár hét azóta, hogy megkaptuk a DC és az HBO Max nagysikerű sorozatának, a Doom Patrol 3. etapjának az első kedvcsinálóját, a streamingszolgáltató máris elhozta nekünk a vadiúj, immáron teljes hosszúságú előzetest a folytatásról, amely minden eddiginél elborultabb, káoszra hajazó kalandot vetít előre.
 
A hivatalos szinopszis szerint a történet Dorothy és a Gyertyaöntő konfrontációjának tetőpontjánál veszi fel a fonalat, amely egy lesújtó veszteséghez vezet, és amely nehéz válaszút elé állítja a Doom Patrol csapatát, ugyanis mindegyik tagnak szembe kell néznie azzal a kérdéssel, hogy ki ő, és mi akar lenni. A dolgok pedig csak még komplikáltabbá válnak, amikor Madame Rouge (Michelle Gomez) megérkezik egy időgéppel és egy határozott küldetéssel, amelyre bárcsak emlékezni tudna...
 
A Doom Patrol 3. évada szeptember 23-án debütál az HBO Max kínálatában, főszerepben pedig visszatér Robotman (Brendan Fraser), Negative Man (Matt Bomer), Elasti-Woman (April Bowlby), Crazy Jane (Diane Guerrero), Cyborg (Joivan Wade) és Niles Caulder, avagy a Főnök (Timothy Dalton).
Forrás: puliwood.hu 
Kép: superherobrasil.com.br


next 5

A mi világunk

Hírek