Hírek / Kultúra

Befutott a Mickey egeres horrorfilm előzetese

Január 4. 07:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Mint ahogy az várható volt, nem csak egy horrorjáték, hanem egy horrorfilm is készül a sütőben - írja a Puliwood.
 
Pár nappal ezelőtt a Nightmare Forge Games bejelentésétől volt hangos az internet, akik leleplezték az Infestation 88 címre keresztelt Mickey egeres horrorjátékukat. Persze az időzítés nem volt véletlen, hiszen 2024. január 1-jével a Disney minden idők legnépszerűbb animált karaktere is csatlakozott a közkincsek sorába. A csavar csak annyi, hogy a 95 éves periódus lejártával csak az 1928-ban bemutatott Steamboat Willie című rövidfilm, és az ebben szereplő, még egészen kezdetleges Mickey egér jogait vesztette el a stúdió.
 
De persze ez már bőven elég volt ahhoz, hogy megmozgassa az ipar fantáziáját, és csak úgy, mint ahogy anno A.A. Milne kultikus regényének közkinccsé válásával megkaptuk a Micimackó: Vér és méz névre keresztelt kreációt, most megérkezett a Disney ikonikus karakterének horrorba ültetett változata is.
 
A produktum a Mickey's Mouse Trap nevet kapta, és elméletileg egy horror-vígjátéknak készül, amiben egy Mickey egér jelmezbe bújt álarcos gyilkos rendez majd kisebb vérontást.
 
A filmet az eddig nem túl meggyőző portfólióval rendelkező Jamie Bailey rendezi, aki ezzel kapcsolatban elmondta:
 
"Mi csak szórakozni akartunk ezzel az egésszel. Úgy értem Mickey egér, aki embereket gyilkol. Ez röhejes. Mi csak belevágtunk, közben pedig jól éreztük magunkat, és azt hiszem, ez meg is látszik rajta."
 
A film egyelőre még nem kapott megjelenési dátumot, de az első előzetes már befutott:

Forrás és kép: puliwood.hu


next 5

A mi világunk

Hírek