Hírek / Kultúra

Befutott a Stranger Things negyedik évadának legújabb előzetese

2021. november 7. 08:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A Netflix megint csavart egyet az eddigi nagyon rejtélyes Stranger Things előzeteseken, és úgy mutat valamit, hogy még több kérdésünk lesz.
 
Most, hogy már nagyjából biztosak lehetünk abban, mikor láthatjuk a Stranger Things 4. évadát a Netflixen, a Duffer fivérek tovább húzzák a rajongók fantáziáját azzal, hogy végre a széria alaphelyzetéből is mutatnak valamit.
 
Azt hinnénk persze, hogy egy másfél perces kedvcsinálóval lehet is sokat mutatni (sokan például rosszul vagyunk attól, hogy a Netflix trailerek komolyabb spoilerekbe is hajlamosak belenyúlni), de szerencsére itt tényleg csak keveset tudhatunk meg a 4. évadról, leginkább csak sejtéseink lehetnek az utolsó képkockák pörgését látva. 
 
Az biztos, hogy Eleven (vagy Tizi, ahogy tetszik) most is fontos szerephez jut majd, aki éppen tavaszi szünetre térne haza egy nem igazán kellemes iskolai évből. Hogy ez a helyzet miért van, és pontosan mi lesz ebből a szünetből (várhatóan semmi jó), azt persze csak jósolgatni lehet, az előzetes utolsó másodperceit érdemes lassítva végignézni, mert felpörögnek kissé a dolgok:

Forás és kép: gamestar.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner