Hírek / Egyéb/Archív

Bella Ramsey edzése láttán akciódús 2. évadot jósolunk a Last of Us sorozatnak

Január 11. 07:30 Egyéb/Archív | Szerző: Fazekas Gábor

A színésznő felkészülésébe nyerhetünk bepillantást, aki láthatóan teljes erőbedobással gyúr a szerepre - olvasható a GameStar Plus-on.
 
Nem titok, hogy az első évad elsöprő sikere után már javában készül a folytatás. Bár a forgatókönyvírók és színészek munkabeszüntetése ennek a produkciónak is keresztbe tett, és a korábban tervezett januári kezdés is csúszott, de februárban talán most már tényleg elkezdődhet a forgatás.
 
A kieső idő azonban kapóra jött a sorozatban Ellie-t alakító Bella Ramsey-nek, aki láthatóan teljes erőbedobással készül a második évadra. Szüksége is lesz az izomzatra, pláne akkor, ha lépést akar majd tartani Abby-vel, aki a Naughty Dog játékában nő létére férfiakat megszégyenítő erővel és kitartással bír. A karaktert a 27 éves Kaitlyn Dever fogja majd alakítani a sorozatban.
 
A 45 másodperces videón egyébként jól látható, hogy Ramsey edzéstervében a súlyzós erősítésen felül a tornagyakorlatok és még a küzdősportok is helyet kaptak, amik minden bizonnyal a javára válnak majd a bosszúhadjárat során is.

 

 

A The Last of Us 2. évada 2025 folyamán indul majd.

Forrás: gsplus.hu
Kép: IMDb


next 5

A mi világunk

Hírek