Hírek / Egyéb/Archív

Bemutatkozott a Ghost Recon: Frontline

Október 6. 08:00 Egyéb/Archív | Szerző: Fazekas Gábor

A Ghost Recon-széria huszadik évfordulóját ünnepelve a Ubisoft lerántotta a leplet a sorozat következő epizódjáról. A Tom Clancy's Ghost Recon: Frontline a népszerű battle royale zsáner felé tesz egy jókora kitéről.
 
Húszéves a Tom Clancy's Ghost Recon, ezt a jeles alkalmat pedig nem hagyhatta szó nélkül a Ubisoft sem. Ennél azonban többet tettek, a ma esti bemutatón ugyanis leleplezték a széria következő felvonását, amely egy szokatlan kitérőt tesz a szezonálisan frissülő battle royale-játékok irányába.
Habár a fejlesztők messziről elkerülték a battle royale kifejezést, nehéz lenne tagadni, hogy a Tom Clancy's Ghost Recon: Frontline honnan is vette az inspirációt. Az egyjátékos fókuszt hátrahagyva a Ubisoft Bucharest fejlesztése több mint százfős online ütközeteket ígér free-to-play üzleti modell mellett, a sorozat védjegyeként szolgáló taktikai elemektől azonban nem kell teljesen búcsút vennünk.
 
Az Expedition névre hallgató központi játékmód során háromfős osztagokban fedezhetjük fel a hatalmas nyílt térképet információs csomagokra és más játékosokra vadászva. Ha teljesítettük az adott küldetésünket, a legközelebbi helikopterleszállónál kereket oldhatunk, ez azonban nem lesz triviális feladat, hála a rivális játékosainknak. A különféle operátorokat és kasztokat használó játék láthatóan live service modellre épít majd, hiszen a fejlesztők máris szót ejtettek a szezonálisan érkező új tartalmakról.
 
Ha szeretnétek az elsők közt részt venni a Ghost Recon: Frontline tesztelésében, akkor regisztráljatok a játék weboldalán - október 14-én indul az első tesztkör!

Ajándékok a 20. évfordulóra

Nem csak a Frontline-ról szólt a mai előadás - a Ubisoft fejlesztői a múltba révedve megemlékeztek a széria korábbi részeiről is, ez pedig meghozta a kedvüket az adakozáshoz. Október 11-ig három Ghost Recon-csomagra csaphatunk le: PC-n (Ubisoft Connect) miénk lehet a széria legelső része, ha pedig már a Wildlands vagy a Breakpoint játékosai vagyunk, akkor beszerezhetünk egy-egy DLC-csomagot (Fallen Ghosts, Deep State). A Breakpoint játékosainak egyébként kifejezetten érdemes nyitva tartani a szemüket, hiszen a máig folyamatosan frissülő játék hamarosan megkapja a legújabb fejezetét, az Operation: Motherlandet.

Forrás: gamekapocs.hu
Kép: polygon.com


next 5

A mi világunk

Hírek