Hírek / Kultúra

Bemutatták az Obi-Wan Kenobi sorozat színészeit

2021. március 30. 07:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Ewan McGregor és Hayden Christensen mellett is vannak még ismerős arcok a stábban - írja a gamestar.hu.
 
A szuperhősök kedvelői mellett bizony a Star Wars-rajongók számára is akad néznivaló a Disney+ kínalatában, hiszen itt érhető el például a remek The Mandalorian széria is. A jövőben pedig még több sorozattal fog bővülni a messzi-messzi galaxis, így még sokak kedvence, Obi-Wan Kenobi is saját műsorban tér majd vissza, és nemrég azt is megtudtuk, hogy kiket láthatunk majd még ebben a produkcióban.
 
Az már eddig is nyilvánvaló volt, hogy Ewan McGregor alakítja ismét a címszereplőt, és az sem titok, hogy Hayden Christensen is visszatér Anakin Skywalker/Darth Vader szerepében. Egy friss bejelentésnek köszönhetően pedig most egy csomó másik színész nevét is összekapcsolhatjuk már a sorozattal. Ismét láthatjuk például Joel Edgertont, aki Owen Larsot alakította a Star Wars III-ban, illetve Bonnie Piesse is visszatér, aki pedig Beru Lars volt ugyanebben a filmben. Ugyebár ez a két karakter fogadta örökbe a fiatal Luke Skywalkert.
A fenti kép alapján tiszteletét teszi még a sorozatban Moses Ingram, Rupert Friend, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell, illetve Benny Safdie is. Rajtuk kívül pedig láthatjuk majd még Kumail Nanjianit is, aki például az MCU-s Örökkévalókban is szerephez jutott, illetve Indira Varmát, aki pedig a Trónok harcából lehet ismerős.
 
Ha minden jól megy, akkor áprilisban meg is kezdődnek az Obi-Wan Kenobi sorozat forgatási munkálatai.
 
Forrás és kép: gamestar.hu


next 5

A mi világunk

Hírek