2021. augusztus 11. 07:15 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor
Sajttípus |
Hozzáillő bor |
Átlagos Brie |
Cabernet, Beaujolais |
Camembert |
Cabernet, Chenin Blanc |
Cheddar, eros |
Cabernet, Rioja, Sauvignon Blanc |
Cheddar, lágy |
Champagne, Chardonnay |
Cheshire |
Rizling |
Danish Blue |
Cabernet |
Edami |
Rizling, Champagne |
Feta |
Beaujolais |
Gorgonzola |
Sauternes - Bordeaux |
Gouda |
Rizling, Champagne |
Göcseji Csemege |
Szekszárdi Kadarka |
Gruyere |
Chardonnay, Sauvignon Blanc |
Karaván |
Juhfark |
Kecskesajt |
Sancerre, Vouvray |
Köményes |
Fűszeres tramini |
Krémsajt |
Cirfandli |
Márványsajt |
Portói, Madeira, Sherry |
Medve |
Bátaszéki Sauvignon Blanc |
Pannónia |
Villányi Kékoportó |
Premium Brie |
Champagne, Sherry |
Roquefort |
Portói |
Sport sajt, Tartare |
Egri leányka, Sauvignon Blanc |
St. Agur |
Badacsonyi Muskotályos |
Stilton |
Portói |
Swiss |
Fűszeres Tramini |
Tihany Camembert, Geramont |
Cserszegi Fűszeres |
Trappista |
Egri Bikavér |
Forrás:torzsasztal.hu
Kép: borsuttogo.hu
Cikk megosztása