Hírek / Sport

Bosnyák válogatott középpályással erősíthet a Ferencváros - sajtóhír

2022. augusztus 31. 06:50 Sport | Szerző: Dudás Róbert

A horvát sportsajtó információi szerint a bosnyák Amer Gojak a napokban aláírhat a Ferencvárosnak. A magyar bajnok már egy évvel ezelőtt is szerette volna leigazolni a középpályást, aki akkor elutasította a zöld-fehérek ajánlatát.

A horvát sajtó szerint Amer Gojak szerdán már Budapestre utazik, hogy aláírja szerződését a Ferencvárossal.

A Dinamo Zagreb színeiben több mint 200 mérkőzést játszott a 33-szoros bosnyák válogatott középpályás, aki nem tudja biztosítani helyét a horvát bajnok kezdőjében, ezért nyitott a csapatváltásra.

Gojak szerződése jövő nyáron jár le a Dinamónál, ahol csak epizódszerepet kap. Bár a Bodö/Glimt elleni Bajnokok Ligája-play off mérkőzéseken pályára lépett, nem is vallott szégyent, ennek ellenére nem érzi a bizalmat a klub részéről.

A germanijak.hr információi szerint az is felmerült, hogy esetleg szerződést hosszabbít a zágrábi csapattal, de biztosra vehető, hogy távozik és a magyar bajnokot választja, amely már korábban is szemet vetett rá.

A 2020/2021-es szezont kölcsönben a Torinóban töltötte Gojak, miután visszatért horvát csapatához, a Ferencváros illetékesei megkeresték, de nem akart váltani, inkább úgy döntött, hogy kiharcolja helyét a Dinamóban. A számításai viszont nem jöttek be – ahogy írják -, “elege lett a várakozásból és reménykedésből”. A több játéklehetőség reményében inkább az FTC-t választja.

Állítólag már csak az utolsó simításokat kell elvégezni szerződésében, amelyet akár már szerdán aláírhat.


Fotó: Dinamo Zagreb
Forrás: m4sport.hu


next 5

A mi világunk

Hírek