Hírek / Közlekedés és kék hírek

Buszbaleset történt Hódmezővásárhelyen az ATEV-nél

2021. november 5. 09:00 Közlekedés és kék hírek | Szerző: Fazekas Gábor

Árokba csúszott és az oldalára borult egy busz pénteken reggel a 47-es főúton, Hódmezővásárhely határában, a Székkutas felé vezető szakaszon. Egy katonákat szállító privát cég busza balesetezett. A helyszínelés idejére, több órán át forgalomkorlátozásra kell számítani. Molnár Krisztina, a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a Rádió 7-et arról tájékoztatta: a tűzoltók öt sérültet emeltek ki a buszból, a többi utas a saját lábán hagyta el a járművet.

„Ezután a tűzoltók rögzítették a buszt, hogy ne dőljön még jobban az árokba. Létrákkal támasztották ki az oldalát. Jelenleg is ilyen helyzetben van a busz, és amíg a rendőrség be nem fejezi a helyszínelést, így is marad. Nem a tűzoltók fogják kiemelni az árokból, hanem egy buszmentő cég végzi el ezt a munkát” – tette hozzá Molnár Krisztina.

 
Korábban írtuk (07:20):
 
Hódmezővásárhely térségében a Székkutas felé vezető szakaszon az utat a mentés idejére lezárták.
 
Árokba hajtott, és oldalára borult egy busz a 47-es főút 193-as kilométerénél Hódmezővásárhely térségében, a Székkutas felé vezető szakaszon. A balesethez a hódmezővásárhelyi, az orosházi és a szegedi tűzoltókat riasztották. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták.


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner