Hírek / Kultúra

Cillian Murphy főszereplése nélkül folytatódhat a Peaky Blinders

2021. április 7. 07:40 Kultúra | Szerző: Dudás Róbert

A sorozat készítője nem ragaszkodik Tommy Shelby karakteréhez.

Az elmúlt évek egyik legzseniálisabb sorozatai között tartják számon a Birmingham bandája című dráma szériát, nem is ok nélkül. Mind a történet, mind a színészek hihetetlen játéka szót érdemel, de úgy tűnik nem minden szereplő nélkülözhetetlen a sorozat szempontjából – írja a Digitalspy.

A hatodik és egyben utolsó évadára készülő Peaky Blinders egyik alkotója, Steven Knight elárulta, mit tartogat még a Shelby-család jövője a befejezés után.

"A műsor lényegében Tommy életét mutatja be, így nélküle lehetetlen lenne folytatni ezt a vonalat, de vannak ötleteink. Azt már mindenki tudja, hogy a sorozat után készülünk egy filmmel is, viszont én nem tervezem itt lezárni a sztorit. Szeretnék bemutatni egy új történetet egy új szemszögből a Peaky Blinders világán belül."

A rajongók most egy emberként örülhetnek, hiszen a korábbi hírek, miszerint a sorozatot végleg befejezik, most megcáfolásra kerültek. Bár a fent elmondottak alapján Cillian Murphyre, Tom Hardyra és a stáb többi tagjára nagy valószínűséggel ne számítson senki.

Forrás: hirado.hu

 


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner