Hírek / Egyéb/Archív

Csokitorta volt a legjobb csapat jutalma

Szeptember 7. 07:19 Egyéb/Archív | Szerző: Megyeri József

Idén sem maradt el a hagyományos Pite nap a Hódmezővásárhelyi SZC Eötvös József Technikumban. Az esős idő sem volt befolyással a jó hangulatra. Az ismerkedés céljából megrendezett vetélkedőn a 9. évfolyamosok változatos feladatokkal küzdöttek a fődíjakért.

A csapatvezetők természetesen a leendő osztályfőnökök voltak, az állomásvezetők pedig az osztályokban tanító oktatók. A tanév elején ez az első tanórán kívüli közös program, amin részt vehetnek a kilencedikes diákok. A 6 csapatnak 8 állomáson kellett sikeresen helytállnia, ahol akadt az ágazatokhoz kötődő feladat is (frizura készítés, célbadobás és egészségügyis játék). A mostani verseny is szoros küzdelemben, de jó hangulatban zajlott. Az összesítésben az egészségügyi ágazatos tanulók értek el 1. helyezést, így ők vehették át Hornyák János igazgatótól a jól megérdemelt csokitortát.

Természetesen senki nem kezdte üres kézzel a játékot, minden résztvevő kapott útravaló ajándékot (csokit és ásványvizet). Jövőre folytatjuk a hagyományt, amely idén már húszéves!

Molnár Márton

oktató


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner