Hírek / Kultúra

December elején debütál az HBO GO-n az Eufória első különkiadása

2020. november 27. 08:45 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Többek között minket is függővé tett Rue tudatmódosító szerekkel kikövezett útja az HBO tinédzserkori útkeresésről szóló sorozatában, az Eufóriában, ezért kifejezetten örömteli hír, hogy még idén visszatér a képernyőkre egy különkiadással, amit majd egy második évad is követni fog valamikor januárban.
 
Mivel az Emmy-díjas széria - Zendaya a legfiatalabb színésznő, aki elnyerte a drámasorozat főszereplőjének járó díjat - második évadjának munkálatai a koronavírus-járvány miatt 2021 elejére tolódtak, az HBO két különleges epizód segítségével hidalja át a két évad közötti szakadékot. Miután Jules (Hunter Schafer) otthagyta Rue-t (Zendaya) a vasútállomáson, a lány újra a droghoz nyúl: az első rész azt mutatja be, hogyan ünnepli Rue a karácsonyt.
 
Az HBO GO kínálatában december 4-én debütáló epizódot ráadásul ugyanaz a Sam Levinson írta és rendezte, aki az első évad összes epizódjának forgatókönyvét is jegyzi. Mint arra a különkiadáshoz megjelent poszter is felhívja a figyelmünket, ez még nem a második évad, de étvágycsillapításra minden bizonnyal tökéletes lesz.
 
Forrás: puliwood.hu
Kép: glamour.hu


next 5

A mi világunk

Hírek