Hírek / Kultúra

Decemberi megjelenést kapott az Aeterna Noctis

Szeptember 9. 08:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Az Aeternum Game Studios két fronton biztos nem fog csalódást okozni a metroidvaniájával: kihívást jelentő lesz és gyönyörű. Egy új előzetes kíséretében megjelenési dátumot is kapott az Aeterna Noctis.
 
A PlayStation Talents keretében készülő Aeterna Noctisról egyre közelebb van a megjelenéséhez. Láthattunk már sztorielőzetest, játékmenet-előzetes, az alkotók még az egyik legnehezebbnek ígérkező szintnek is szenteltek egy külön videót. A gyönyörűnek és brutálisnak ígérkező metroidvania azonban mindeddig pontos premierdátum nélkül maradt. Ezen változtat a legújabb előzetes.
Az Aeterna Noctisban egy varázslatos világot fedezhetünk majd fel, amelyben örökké tartó háborút vív a Sötétség Királya és a Fény Királynője. Az előbbit irányítva kell felfedeznünk a különleges helyszíneket, miközben kontrollert nem kímélve küzdünk és platformozunk – jó metroidvaniához híven egy gazdag világ vár majd ránk, ahol érdemes minden zegzugba belesnünk.
 
Az Aeterna Noctis december 15-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, illetve Nintendo Switchre.
 
Forrás: gamekapocs.hu
Kép: Steam


next 5

A mi világunk

Hírek