Hírek / Kultúra

Dokumentumsorozat készül Elon Muskról

Május 10. 08:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A "The Elon Musk Show" az ígéretek szerint minden korábbi próbálkozásnál alaposabban be fogja mutatni a milliárdost.
 
A BBC áldását adta egy Elon Muskról szóló dokumentumfilm-sorozat tető alá hozatalára. A vagyonos családba születő, majd a PayPal, a Tesla és SpaceX jóvoltából a leggazdagabbak közé emelkedő, dél-afrikai milliárdosról szóló mű jelenleg a The Elon Musk Show munkacímet viseli. A három, egyenként hetvenkét perces epizódból állító széria a tervek az excentrikus befektető barátainak és üzletfeleinek visszaemlékezéseivel, valamint archív felvételek felhasználásával igyekszik majd megrajzolni a férfi portréját.
 
A projektet Marian Mohamed (Defending Digga D) és Jeremy Llewellyn Jones (Great Railway Adventures with Dan Cruickshank) rendezik. A produceri teendőket pedig David Glover, Mark Raphael és Christopher Sykes vállalták magukra. A végeredmény elvileg még idén a BBC 2-n lesz levetítve, és az ígéretek szerint "A mélyére ás annak, hogy kicsoda is Elon Musk.".
 
"Elon Musk a világ egyik legrejtélyesebb és legérdekesebb embere. Annak a feltárása, hogy honnan is indult, és annak a bemutatása, hogy hogyan sikerült megannyi, az űrkutatáshoz, a zöld energiához vagy az internethez hasonló területet forradalmasítania, új megvilágításba fogja helyezni, hogy hogyan is jutottunk el idáig." - tette hozzá Simon Young, a BBC megbízott szerkesztője.
 
Forrás: puliwood.hu
Kép: index.hu


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner