Hírek / Közélet

Egy rutinműtét után halt meg a brazilok szépségkirálynője

Június 24. 07:00 Közélet | Szerző: Fazekas Gábor

Brazília egykori szépségkirálynője, Gleycy Correia mindössze 27 éves volt, amikor június 20-án, egy rutinműtét során életét vesztette.
 
Gleycy Correia, a délkelet-brazíliai Macae szépségkirálynője, 2018-ban nyerte el a királynői címet. A fiatal nőn nemrégiben egy rutinnak számító mandulaműtétet végeztek el.
 
Értesülések szerint mindössze néhány nappal a műtét után szövődmények léptek fel a macaéi szépségkirálynőnél, amely erős vérzést, majd szívrohamot okozott. Szívmegállás következtében a fiatal nő csaknem két hónapot töltött kómában egy magánklinikán, majd ezt követően, június 20-án meghalt.

 

 

Gleycy holttestét a macaé-i Törvényszéki Orvostani Intézetbe küldték boncolásra. A család jó ismerőse, Jak Abreu lelkész, a közösségi médiában azt írta, hogy Correia rokonai szerint, a műtét során orvosi műhiba történt – írja cikkében a Mirror.
 
Igen népszerű volt az egykori brazil szépségkirálynő. A közösségi médiában több mint 50 ezer követőt szerzett. Minden idejét munkájának szentelte. Sminkesként dolgozott.
 
Forrás: ridikul.hu
Kép: uol.com.br


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner