Hírek / Kultúra

Egyre inkább kétséges, hogy elkészül-e a Tomb Raider film folytatása

Július 21. 07:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Helyzetjelentést kaptunk az Alicia Vikander nevével fémjelzett Tomb Raider adaptáció kapcsán - írja a GameStar.
 
Megosztotta a rajongókat és a kritikusokat a 2018-as Tomb Raider film, amelyben már nem Angelina Jolie kalandozott, hanem a Crystal Dynamics rebootolt játékaiban látotthoz hasonlóan egy fiatalabb Lara Croftot követhettünk figyelemmel, méghozzá az Oscar-díjas Alicia Vikander alakításában.
 
A 94 millió dolláros büdzséből készült alkotás közel 275 milliót hozott globálisan, ami nem kiugró, de nem is szörnyű teljesítmény, így a Warner Bros. és az MGM nyitottak voltak a folytatásra.
 
Úgy tervezték, hogy 2021 márciusában már a mozikba kerül a második rész, ám először a koronavírus-járvány szólt közbe, majd időközben az Amazon felvásárolta az MGM-et, ami szintén megkavarta a dolgokat. Vikander két éve még abban reménykedett, hogy már rég elkezdik a forgatást, a legújabb, Entertainment Weekly-nek adott nyilatkozata alapján viszont ő is ugyanannyira homályban tapogatózik, mint a rajongók:  "Az MGM és az Amazon üzlete miatt fogalmam sincs. Most ez egyfajta politika. Azt hiszem, Misha [Green] és én már készen álltunk, így őszintén szólva ez valaki mástól függ."
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: IMDB


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner