Hírek / Közélet

El kell számolnia a több százmilliós kampányköltségeivel Márki-Zay Péternek Lázár János szerint

2022. március 28. 22:06 Közélet

El kell számolnia Márki-Zay Péternek, honnan van több száz millió forintja a kampányban – jelentette ki Lázár János hétfőn este a vásárhelyi, kertvárosi lakossági fórumán. A térség országgyűlési képviselője kifejtette: a baloldal miniszterelnök-jelöltje folyamatosan elszámoltatást ígér, ennek ellenére ismeretlen forrásból számolhatatlanul költi a százmilliókat plakátokra, valamint  a közösségi médiára, és amerikai cégekkel gyűjteti a vásárhelyi-makói térségben élők adatait.

Lázár János szerint miközben Márki-Zay százmilliókat költ a kampányában, Bokros Lajos már arról beszél, hogy indokolatlan és káros a költségvetésre a rezsicsökkentés, az élelmiszer és benzinár befagyasztása, valamint a 13. havi nyugdíj. A képviselő szerint egyértelmű, hogy Márki-Zay megválasztása esetén a baloldal újabb megszorításra, ismét egy Bokros-csomagra készül.

„Választhatnak a vásárhelyiek, hogy mit szeretnének a nyakukba kapni: Bokros Lajost Márki-Zay Péterrel megspékelve, vagy Orbán Viktort, aki megpróbál mindenkit megvédeni. Ez egy nagyon fontos kérdés, és higgyék el, nem a levegőbe beszélek. Megszorítások jönnek, ha újra Bokros Lajosék veszik át a gyeplőt, és olyan emberek kezébe kerül a hatalom, akik kiszolgáltatják az embereket és az országot” – hívta fel a figyelmet a képviselő.


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner