Hírek / Közélet

Elfogadták a Soros-féle migránspaktumot

2018. december 20. 09:20 Közélet | Szerző: CzabarkaJanos

Az ENSZ tagállamai elfogadták szerdán New Yorkban az ENSZ-közgyűlés plenáris ülésén a globális migrációs csomagot.

Az Egyesült Államok név szerinti szavazást kért a szerda délutáni szavazás előtt, Magyarország nevében pedig Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szólalt fel. Nacsa Lőrinc, a KDNP szóvivője szerint A ENSZ-ben, Brüsszelben és Budapesten is támad a migránspárti Soros-hálózat – írja az Origo.

Ahogy sejthető volt, elfogadták az ENSZ migrációt segítő csomagját. A szavazás előtt Szijjártó Péter mondott beszédet. Magyarország ugyan a szöveg elkészültéig végig részt vett a tárgyalásokban, de miután minden javaslatát elutasították, jelezte, hogy az elfogadási folyamatban már nem vesz részt,és semmilyen módon nem tekinti magára kötelezőnek a csomag egyetlen pontját sem.

A migrációs csomagra vonatkozó tárgyalásokból az Egyesült Államok már az elején kilépett. A szavazáson 152 ország képviselői szavaztak igennel, tizenketten tartózkodtak, öt ország pedig ellene voksolt, köztük az Egyesült Államok és Magyarország.

Nacsa Lőrinc szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogyaz ENSZ-ben, Brüsszelben és Budapesten is támad a migránspárti Soros-hálózat,ami folyamatosan a bevándorlásellenes Magyarország ellen uszít.

Az ENSZ közgyűlése szerdán szavazott a szélsőségesen migránspárti csomagról, mert világszerte fokozni szeretnék a migrációt és arra szeretnék rákényszeríteni a tagállamokat, hogy az illegális és a gazdasági bevándorlók esetében is alapvető jognak ismerjék el a migrációt – fogalmazott.

Ennek a csomagnak az előkészítésében jelentős szerepet vállalt a Soros-hálózat- közölte. Eközben az Európai Parlament bevándorláspárti többsége is folyamatosan ontja magából a bevándorláspárti javaslatokat – jelentette ki a politikus.

Elfogadták a migránsvízumot, újra napirendre tűzték a kötelező kvóták ügyét, folyamatosan egyre több pénzügyi segítséget szeretnének nyújtani a migránsoknak és a Közép-európai országoktól szeretnének elvonni forrásokat, hogy azokat Soros NGO-inak adják – mondta az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke.

Magyarországot és a többi bevándorlásellenes országot pedig mindenféle eljárással és szankcióval fenyegetik- közölte a képviselő.

Budapest utcáin is akcióban van a bevándorláspárti Soros-hálózat, ami erőszakos, agresszív tüntetéseket szervez és a bevándorlásellenes nemzeti kormány szeretné megdönteni – jelentette ki.

forrás: makohirado.hu
 


next 5

A mi világunk

Hírek