Hírek / Kultúra

Élőszereplős Godzilla sorozat készül az Apple TV+-re

Január 23. 08:00 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A MonsterVerse univerzum következő darabja új koncepcióval próbál nézőket szerezni - írja a GameStar.
 
A Legendary Pictures nagyon szeretné, hogy a MonsterVerse egy igazi filmes univerzummá nőhesse ki magát, de az eddigi próbálkozások csak limitált közönséget mozgattak meg. Ez hamarosan megváltozhat az Apple segítségével, ugyanis a Godzilla vs. Kong utáni világ történetét egy élőszereplős sorozatban mesélnék el, ami így az első élőszereplős sorozata lesz a MonsterVersenek.
 
A szörnyektől hemzsegő világ központi sztoriszálát a MUTO szolgáltatja majd, ami egy nemzetközi, veszélyes lényeket kutató szervezet. Ennél többet nem tudunk a történetről, és egyelőre se a stáblista nevei, se a premierdátum nem tudható.
 
Akárhogy is, a 2021-es Godzilla vs. Kongnak sikerült valamelyest megmozgatnia az átlag filmrajongót, és sikerült felkerülnie az év 10 legjobban kereső produkcióinak listájára.
 
Hogy ez elég lesz-e a sorozat sikeréhez az még kérdéses, de az tény, hogy az Apple TV+ csapata eddig minőségi szériákat rakott le az asztalra. Ez valószínűleg a MonsterVerse sorozattal sem lesz másképp, szóval azért reménykedni van okunk a különleges ötlet kapcsán.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: IMDB


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner