Hírek / Kultúra

Élőszereplős Pokémon-sorozat készülhet a Netflixre

Július 27. 07:15 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Egy igazán ígéretes alkotót emlegetnek az új Pokémon-sorozat kapcsán - írja a GameStar.
 
A Netflix eddig is az egészpályás letámadás híve volt, hiszen a Castlevania, a Resident Evil, sőt még a The Witcher is kapott saját adaptációt náluk (bár utóbbi esetén nem a videojátékokra, hanem az eredeti regényekre hagyatkoztak), a jelek szerint pedig a jövőben is kedvezni szeretnének a gamereknek. A Variety információi szerint ugyanis elkezdtek dolgozni egy élőszereplős Pokémon-sorozaton.
 
A Pokémon világában nem újkeletű ez a megoldás, a 2019-es Pokémon - Pikachu, a detektív (Pokémon Detective Pikachu) is egy élőszereplős mozi volt, és nagy sikert aratott a kritikusoknál és a pénztáraknál is.
 
A Variety szerint még nagyon az elején jár a projekt, mindenesetre forrásaik arról számoltak be, hogy Joe Henderson lesz a széria vezető producere és írója. Henderson neve leginkább a Lucifer az Újvilágban sorozat rajongóinak lehet ismerős, ő volt ugyanis a Lucifer Morningstarról szóló (egyébként DC Comics képregényeken alapuló) széria egyik producere.
 
A Netflix és a The Pokémon Company együttműködése egyébként nem most kezdődött, hiszen a streamingplatform az otthon immár három fontos Pokémon-sorozatnak, a Pokémon the Series: Sun & Moon - Ultra Legendsnek, a Pokemon: Indigo League-nek és a Pokemon Journeysnek is, valamint több Pokémon animációs film is megtalálható a kínálatában.
 
Forrás és kép: gamestar.hu


next 5

A mi világunk

Hírek