Hírek / Kultúra

Élőszereplős sorozat készülhet a Hogwarts Legacy alapján

2023. február 25. 08:30 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

A Warner Bros. Discovery állítólag rábólintott az Avalanche Software sikerjátékának feldolgozására - írja a GameStar.
 
A Denuvo megadta magát, így a Hogwarts Legacy azokhoz is eljuthat, akik nem akarnak vagy nem tudnak fizetni érte, azonban a J.K. Rowling által megálmodott univerzumra épülő akció-szerepjáték már így is remek eladásokkal büszkélkedhet (és PS4, Xbox One, továbbá Nintendo Switch platformokra még meg sem jelent!), ráadásul többnyire a kritikusok is szerették, szóval nincs veszélyben a stúdió vagy a játék jövője. 
 
Sőt, a Warner Bros. Games elnöke, David Haddad szavai szerint a Hogwarts Legacy minden várakozást felülmúlt, ez alapján pedig okkal feltételezhető az, hogy a vállalat ütni fogja a vasat - és most nem elsősorban a szinte borítékolható folytatásra gondolunk. 
 
A Giant Freakin Robot a névtelen forrásaira hivatkozva azt állítja, hogy a Warner Bros. Discovery tévésorozatot készít a Hogwarts Legacy alapján, méghozzá egyenesen az HBO Max streaming szolgáltatásra. A projekt még a fejlesztés korai fázisában van, így kevés konkrétumot sikerült kideríteni, de a feltételezések szerint az Avalanche Software játékához és a Legendás állatok franchise-hoz hasonlóan ez is Harry Potterék ideje előtt fog játszódni. 
 
A VGC megkereste a Warnert, hogy kommentálja a jelentést, de egyelőre nem érkezett sem megerősítés, sem cáfolat. A hírt kezeljétek pletykaként, de előfordult már, hogy a Giant Freakin Robot értesülései betaláltak, szóval még az is lehet, hogy van valóságalapja.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: store.playstation.com


next 5

A mi világunk

Hírek