Hírek / Kultúra

Előzetesen a Marvel’s Midnight Suns

2021. augusztus 27. 06:45 Kultúra | Szerző: Fazekas Gábor

Habár a Gamescom Opening Night Live-on számos cím feltűnt, egyikre sem pörögtünk rá annyira, mint az XCOM-fejlesztő Firaxis körökre osztott szuperhősös játékára, a Marvel's Midnight Sunsra.
 
A világhírű szuperhősökkel fűszerezett taktikai móka az utóbbi évek egyik legérdekesebb játékának ígérkezik, de egy izgalmas elképzelés kapcsán máris hűti a kedélyeket az egyik vezető fejlesztő.
 
Az amerikai IGN a kreatív igazgató Jake Solomonnal készített interjút, aki újságírói kérdésre elárulta, hogy karakterünkkel, Hunterrel sajnos nem lesz lehetőségünk romantikus viszonyokba keveredni a játékban megjelenő szuperhősökkel. Így aki arra pályázott, hogy összebújik Marvel Kapitánnyal, vagy Tony Starkkal, annak ez mindenképp rossz hír.
 
A Midnight Sunsban így is fontos szerep jut a kapcsolatoknak, de Solomon szerint csak "nagyon, nagyon, nagyon jó" barátságokról lesz szó. A fejlesztő ugyanakkor mindenkit biztosított az együttérzéséről, hozzátéve, hogy ha lenne lehetősége elcsavarni Penge fejét, akkor ő is megtenné.
A Firaxis eddig egyébként 9 játszható szuperhőst erősített meg a 12-ből: Iron Man, Captain America, Captain Marvel, Doctor Strange, Blade, Nico Minoru, Magik, Ghost Rider, és Wolverine már biztosan ott lesznek a játékban, a gyertyafényes vacsorákról viszont le kell mondanunk. Valahogy azért kibírjuk majd.
 
Forrás: gamestar.hu
Kép: engadget.com


next 5

A mi világunk

Hírek

Banner